HOE VINDT U ONZE WEBSITE?
 

Stg.Lobi Paramaribo is van maandag t/m zaterdag geopend voor het publiek.

De openingstijden zien er als volgt uit
ma, wo, do en vr:
07.15 – 15.00 u.
di: 07.15 – 18.30 u.
za: 08.00 - 12.00 u.
Let wel:
De aanmeldtijd voor de kliniek is wel één (1) uur voor sluiting. Dokterscontrole, borst- en prostaatonderzoek kan alleen op afspraak. Dit kan ook telefonisch.


International Links


  Een regionaal kantoor van IPPF, de International Planned Parenthood Federation in Londe. Een internationale organisatie die subsidies verstrekt aan instellingen over de gehele wereld, die zich bezighouden met gezinsplanning. De IPPF gaat er vanuit gaat dat gepland ouderschap een fundamenteel mensenrecht is en het evenwicht tussen wereldbevolking en de natuurlijke hulpbronnen en productiviteit een voorwaarde is voor menselijk geluk, welvaart en vrede. Stichting Lobi krijgt een deel van haar fondsen van de IPPF.
     

  UNFPA United Nations Population Fund, een organisatie van de Verenigde Naties die er naar streeft meer inzicht te geven in hoe bevolkingsvraagstukken van invloed zijn op het leven van mensen en hun leefomgeving. Een belangrijke aktiviteit is de Wereld Bevolkings Conferentie die om de vijf jaren wordt gehouden. De UNFPA verstrekt fondsen aan organisaties die zich met bevolkingsaktiviteiten bezighouden, ook aan Stichting Lobi. Het Caraibisch Regionaal kantoor is gevestigd in Jamaica.
     

  UNAIDS Een gezamenlijk gefinancieerd programma van zes organisaties (UNICEF, UNDP, UNFPA, UNESCO, WHO en de World Bank) voor een wereldwijde aanpak van de Aids epidemie. UNAIDS verstrekt geen fondsen, maar richt zich op het versterken van de capaciteit van landen om programma’s op het gebied van aidspreventie en de zorg en steun die daarbij hoort, uit te voeren. Op landen niveau gebeurt dit onder meer door het aanstellen van programma adviseurs en het geven van technische ondersteuning.
     

  UNICEF:
Unicef, de Kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties, komt wereldwijd op voor de rechten van alle kinderen. Unicef wijst regeringen op hun verantwoordelijkheden en is ook zelf actief.
Unicef steunt hulpprojecten op het gebied van gezondheidszorg, voeding, onderwijs, water en bescherming in circa 155 landen.
Onderwijs voor meisjes, het vaccineren en beschermen van kinderen tegen bijvoorbeeld mazelen, polio en malaria, het beschermen van kinderen tegen (seksuele) uitbuiting en geweld en het voorkomen van verdere verspreiding van HIV/aids en de opvang van aidswezen krijgen prioriteit. Bezoek de site: www.unicef.org
     

  WHO:
The World Health Organization
is the United Nations specialized agency for health. It was established on 7 April 1948. WHO's objective, as set out in its Constitution, is the attainment by all peoples of the highest possible level of health. Health is defined in WHO's Constitution as a state of complete physical, mental and social well-being and not merely the absence of disease or infirmity.
WHO is governed by 192 Member States through the World Health Assembly. The Health Assembly is composed of representatives from WHO's Member States. The main tasks of the World Health Assembly are to approve the WHO programme and the budget for the following biennium and to decide major policy questions. Visit the site: www.who.int
     

 

 

Vereniging aaneen
AANEEN is een vereniging van mensen die een helpende hand reiken naar hun medemensen. AANEEN zet zich in voor die projecten, met name in Nederland en Suriname, alwaar kwetsbare groepen mensen in de samenleving mee gebaat zijn.
www.verenigingaaneen.nl

PAHO:
The Pan American Health Organization
(PAHO) is an international public health agency with 100 years of experience in working to improve health and living standards of the countries of the Americas. It serves as the specialized organization for health of the Inter-American System. It also serves as the Regional Office for the Americas of the World Health Organization and enjoys international recognition as part of the United Nations system. Visit the site: www.paho.org