HOE VINDT U ONZE WEBSITE?
 

Stg.Lobi Paramaribo is van maandag t/m zaterdag geopend voor het publiek.

De openingstijden zien er als volgt uit
ma, wo, do en vr:
07.15 – 15.00 u.
di: 07.15 – 18.30 u.
za: 08.00 - 12.00 u.
Let wel:
De aanmeldtijd voor de kliniek is wel één (1) uur voor sluiting. Dokterscontrole, borst- en prostaatonderzoek kan alleen op afspraak. Dit kan ook telefonisch.


Tips! Succesvol Ouderschap

Hier enkele tips van succesvol ouderschap.
Ga voor jezelf na hoe ver je zelf bent met het opvoeden

 1. Plan de ontwikkeling van je kinderen; maar hou er wel rekening mee dat kinderen niet allemaal hetzelfde zijn,ze hebben niet dezelfde behoeften. Elk kind is uniek.
 2. Leer je kinderen hun tijd in te delen, naar belangrijkheid (nagaan wat zeer en wat minder belangrijk is)
 3. Ouders moeten zelf ook belangstelling voor leren hebben. Als ze willen dat hun kinderen belangstelling ontwikkelen en uitdagende doelen bereiken op het gebied van onderwijs.
 4. Spoor kinderen aan om steeds verder te studeren om een goede plaats in de maatschappij te krijgen.
 5. Stel samen vaste tijden af met je kinderen voor huiswerk, speeltijd, gezinstijd en andere activiteiten.
 6. Ga t.v. programma’s na en begeleidt je kinderen in het plannen van hun kijktijd.(in het weekend kunnen ze bijv. Langer naar tv. Kijken dan door de week)
 7. Je bent het best mogelijke voorbeeld voor je kinderen die ze kunnen volgen in de ontwikkeling van manieren. Als je bijv. overdreven beleefd handelt naar mensen die je belangrijk vind,maar met minachting naar anderen, raken kinderen in de war.
 8. Benadruk het plezier dat iedereen kan hebben en het goed gevoel dat je zelf krijgt door een ander op speciale wijze te plezieren en te complimenteren.
 9. Geef kinderen de gelegenheid te mengen onder mensen van verschillende leeftijden en bevolkingsgroepen, maar bescherm ze zoveel mogelijk voor situaties die negatief gedrag zouden kunnen beïnvloeden.
 10. Als kleine kinderen in een situatie zullen terechtkomen, waarin zij blijkbaar niet actief kunnen meedoen,moet je als ouder proberen om vooruit een eenvoudige snelle activiteit in te plannen, waar zij plezier aan hebben (v.b. een boek om in te kijken of lezen,teken papier en kleurkrijt of kleurpotloden kunnen hen plezier bezorgen).
 11. Leer de vrienden van je kinderen kennen; weet wie ze zijn
 12. Wanneer je als ouder trots bent op je werk, leren kinderen dat werk waardevol en plezierig is, voel de trots bij zowel de kwaliteit als de hoeveelheid werk die je doet in je baan en bij elk project dat je onderneemt.