HOE VINDT U ONZE WEBSITE?
 

Stg.Lobi Paramaribo is van maandag t/m zaterdag geopend voor het publiek.

De openingstijden zien er als volgt uit
ma, wo, do en vr:
07.15 – 15.00 u.
di: 07.15 – 18.30 u.
za: 08.00 - 12.00 u.
Let wel:
De aanmeldtijd voor de kliniek is wel één (1) uur voor sluiting. Dokterscontrole, borst- en prostaatonderzoek kan alleen op afspraak. Dit kan ook telefonisch.


Lobi's Rol

Lobi’s Rol in Seksuele- en Reproductieve Gezondheid

Family Planning en Reproductieve Gezondheid


Om aan het recht van gezinsplanning en reproductieve gezondheid tegemoet te komen heeft Stichting Lobi een kliniek in zowel Paramaribo, Nw.Nickerie, Moengo als Lelydorp. De kliniek verstrekt service op het gebied van gezinsplanning, onderzoek naar baarmoederhalskanker, borstkanker, echoscopie, zwangerschaps- & vruchtbaarheidsonderzoek.

Met gezondheidsorganisaties, zoals de Regionale Gezondheidsdienst voor met name de districten en de Medische Zending voor het binnenland wordt samengewerkt, zodat voornoemde aktiviteiten over het gehele land zijn gedecentraliseerd.

Distributie van voorbehoedmiddelen, training van verpleegkundigen en het upgraden van de kennis van gezondheidswerkers behoren tot het samenwerkingsprogramma.
Sinds haar oprichting heeft Lobi mannen en vrouwen die problemen hebben met hun seksualiteitsbeleving – al dan niet binnen een relatie - individueel begeleid. De laatste jaren wordt ook in toenemende mate hulp gegeven aan vrouwen en kinderen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in de vorm van gerichte doorverwijzing naar andere hulpverleningsorganisaties.