Hulp vanuit jouw vertrouwde omgeving

Voel jij je eenzaam? Zit je met angst, ziekte (bijvoorbeeld Kanker of HIV), familie- en relatieproblemen of zelfmoordgedachten? Heb je verdriet, rouw- en of verlieservaringen? Ben je misbruikt of mishandeld? Probeer Online Psychosociale Hulp van Stichting Lobi Health Center via WhatsApp of Skype.

Problemen kunnen een enorme invloed hebben op onze gevoelens en gedachten. Je even druk maken is normaal. Maar je continu druk maken waardoor je prestaties (school, werk of anders) achteruitgaan en je er zelf niet uitkomt, betekent dat het tijd is om hulp te zoeken! Online Counseling is makkelijk, je hoeft niet meer uit huis, het is veilig, tijd- en kostenbesparend en hoeft je ook geen mond- en neusbedekking op. Je kunt het combineren, dan zie je de counselor enkele keren in de kliniek en hou je de overige sessies via videobellen.

In gesprekken en oefeningen via het videogesprek begeleidt de counselor je in het verkrijgen van nieuwe inzichten en verbeteren van jouw gezondheid, waaronder verminderen van stress en angst klachten. Door veranderingen in je gedachten, gevoelens, zelfvertrouwen, overtuigingen en gedrag krijg je weer grip op de situatie.

Hoe geschiedt dat?

Online counseling duurt maximaal een (1) uur geschiedt alleen volgens afspraak, bel op 400444 toestel 234 of 8425357 om een afspraak te maken.

Wat heb je nodig:

  • WhatsApp of Skype Account
  • Telefoon/laptop of tablet met camera
  • Goede internetverbinding
  • Een ruimte waar anderen je niet kunnen horen, onderbreken of storen
  • Internetbanking, Mope of persoonlijk storten

Hoe zit het met mijn Privacy en Confidentialiteit?

De gesprekken zijn confidentieel en vertrouwelijk. De counselor voert het gesprek in een ruimte waar anderen het gesprek niet kunnen horen.

Je bent zelf verantwoordelijk het gesprek in een ruimte te voeren, waar er geen bijgeluid is en anderen je niet kunnen horen en of storen of onderbreken.

Per online consult wordt één persoon begeleidt, als er andere hulpbehoevenden zijn zoals de partner of familieleden kunnen die een andere afspraak maken.

Hoe betaal ik ervoor?

Online Counseling kost SRD65,- per uur hetzelfde als een regulier consult, er wordt jou geen extra kosten in rekening gebracht.

Je kan de betaling doen via:

• Internet banking op rekeningnummer 1105868 op naam van Stichting Lobi Health Center bij de Surinaamse Bank (DSB)

• Mope telefoonnummer +5978425357, voor meer informatie ga naar mope.sr/faq

• Storting bij de DSB kas

De betaling geschiedt vooraf, tenminste een dag voor het begeleidingsgesprek. App je bewijs van overmaking/storting naar 8425357. Heb je al betaald, maar kon het gesprek niet doorgaan? Je krijgt dan de ruimte om binnen twee weken een andere afspraak te maken, maar bij een tweede afmelding door jou zelf, vindt er geen restitutie plaats. Mocht het gesprek worden onderbroken, wordt er gelijk weer teruggebeld.

Contact Ons


Openingstijden:
Ma, Wo, Do en Vr: 07:15 – 14:00u
Di: 07:15 – 17:30u
Za: 08:00 - 11:00u

Fajalobistraat 16

(597) 400444

lobi@lobisuriname.org

Hoe vindt u onze website?

Hoe vindt u onze website?

Flickr Gallery