Geaccrediteerd lid International Planned Parenthood Federation (IPPF)
Stichting Lobi is sedert 2006 geaccrediteerd Lid van het IPPF. De accreditatie vindt om de vijf Jaren plaats. De laatste accreditatie van de Stichting was in 2011 en de volgende accreditatie vindt plaats in 2018.

IPPF beschikt over een reeks rigoureuze systemen om de impact, verantwoordelijkheid en transparantie voortdurend te verbeteren en om de waarde van haar werk als federatie aan alle belanghebbenden te demonstreren. De lid organisaties dragen bij aan de impact en de resultaten van de federatie. Vandaar dat IPPF een accreditatiesysteem hanteert dat de verschillende processen binnen de federatie en de lid organisaties regelmatig doorlicht. Deze doorlichting omvat onder meer systemen om te zorgen voor goed financieel beheer en goed bestuur op alle niveaus. Zo zijn er bijvoorbeeld eisen gesteld aan de bestuurssamenstelling qua representatie van vrouwen, jongeren en de LGBT-gemeenschap.

Het toegepaste accreditatiesysteem vereist naleving van alle IPPF-lid organisaties van de overeengekomen standaarden. Het systeem bevat uitgebreide monitoring en evaluatie-systemen waarin wordt vastgelegd hoe IPPF zijn werk doet en hoe zij en haar lid organisaties werken om de federatie steeds effectiever te maken. Extra aandacht wordt besteed om de kwaliteit van zorgstandaarden te tillen naar de hoogste kwaliteit van zorg die wordt aangeboden aan klanten over de hele wereld. Openheid over financiën, strategie en structuur is een integraal onderdeel van de manier van werken van IPPF en haar lid organisaties.

Contact Ons


Openingstijden:
Ma t/m Vr: 07:15 – 14:00u

Fajalobistraat 16

(597) 400444

lobi@lobisuriname.org

Hoe vindt u onze website?

Hoe vindt u onze website?

Flickr Gallery